Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 17:58 Yorum: 0

Manisa’da Kartlı Sayaç Kullanıcılarına ’Bayram’ Kolaylığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin 9 günlük bayram...

Manisa’da Kartlı Sayaç Kullanıcılarına ’Bayram’ Kolaylığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin 9 günlük bayram tatilinde sularının kesilmemesi için kartlarının önceden tanımlatmalarının yeterli olacağı bildirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, bayram tatili dolayısıyla vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak bir çalışmaya imza attı. 9 günlük bayram tatili boyunca vatandaşların sayaçlarındaki suyun bitmemesi için kartlarını tanımlatmaları halinde sularının kesilmeyeceği belirtildi. MASKİ Genel Müdürlüğü merkez binası ve Yarhasanlar şubesi ile ilçelerde, 4 Temmuz 2016 Pazartesi ve 8 Temmuz Cuma günü açık olacak. Aboneler, bu tarihlerde de hem dolum yaptırabilirken hem de kartlarını tanımlatabilicekler. 1 Haziran 2016 tarihinden sonra kartlarına dolum yapan vatandaşların bayram boyunca suları kesilmeyecek. Bayram boyunca suları kesilmeyecek olan vatandaşlar, tatil dönüşü kullandıkları suyun parasını ödeme merkezlerinden ödeyebilecek. Kartlı sayaçlarını tanımlatmayan veya unutan vatandaşlar avans yükleme noktalarından kartlarına dolum yapabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber