Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

Manisa'da mesai saati düzenlemesi

Manisa Valisi Bektaş:

Manisa'da mesai saati düzenlemesi

MANİSA (AA) - Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa'da yaz aylarında uygulanacak mesai saati düzenlemesini sosyal paylaşım sitelerinde tartışmaya açtı.

Vali Bektaş, yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden özellikle sabah saatlerinde yaşanan şehir içi trafik yoğunluğunun azaltılmasına yönelik mesai saatlerinde değişiklik yapılması yönünde talep geldiğini bildirdi.

Talebi değerlendirmek amacıyla konuyu sosyal paylaşım sitelerinden tartışmaya açtığını belirten Bektaş, şunları ifade etti:

"Bu ay sonu mesaileri yeniden ayarlamamız lazım. Belediyemizin de trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla OSB'deki bazı fabrikalar ile görüşerek işe giriş çıkış saatlerini farklılaştırmak adına çalışma yaptığını biliyoruz. Belediyemizin 'memurların işe giriş saatini 8.30 ya da 9.00'da yaparsanız fabrikaya giden işçilerden yarım saat sonra trafiğe çıkmış olacaklar ve yoğunluk da böylelikle azalmış olacak' diye teklifi var. Araştırıyoruz, henüz bir karar vermiş değiliz. Belediyelerden gelen mesai düzenlemesine yönelik teklifi sosyal medya üzerinden tartışmaya açtık. 29 Mart tarihine kadar bir karar vereceğiz."

Bektaş, okulların da giriş çıkış saatlerinde düzenleme yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber