Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Manisa'da PTT personeline güvenlik eğitimi

MANİSA (AA) - Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 PTT personeline 'Şube soygunlarına karşı önlem eğitim' ve 'Terör ve Yasadışı eylemlerde işyeri güvenliği' eğitimi verildi. Manisa...

Manisa'da PTT personeline güvenlik eğitimi

MANİSA (AA) - Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 PTT personeline 'Şube soygunlarına karşı önlem eğitim' ve 'Terör ve Yasadışı eylemlerde işyeri güvenliği' eğitimi verildi. 

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, il genelindeki 300 Posta ve Telgraf Teşkilat Anonim Şirketi'nin personellerine yönelik olarak Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda işyerlerinde meydana gelen silahlı soygun ve hırsızlık olaylarının nedenlerinin araştırılması ve önlenmesine yönelik olarak alınabilecek tedbirlerin değerlendirmesi amacıyla eğitime tabi tutuldu.

Emniyet Müdürlüğü ile PTT arasında yapılan görüşmeler ile işbirliğine varıldığını belirten PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz, "Başmüdürlüğümüze bağlı ilçe PTT Merkez Müdürlüklerimizde görev yapan tüm personelimizin hırsızlık, gasp, kontör ve para dolandırıcılığı konularında bilgilendirilmesi, ayrıca terör ve yasa dışı eylemlerde işyerlerimizin güvenliğinin sağlanması amacıyla 'Personel Ve İşyeri Güvenliği Eğitimleri'nin gerçekleştirilmesi hizmet kalitemizin yükseltilmesine katkı sağlayacaktır" bilgisini verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber