Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 20:13 Yorum: 0

Manisa'da siyasi partilerde bayramlaşma

MANİSA (AA) - Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti ve CHP Manisa teşkilatlarında bayramlaşma törenleri düzenlendi. AK Parti Manisa İl Başkanlığı Şelale Plaza'da düzenlenen törende bayramlaştı. Bayramlaşma...

Manisa'da siyasi partilerde bayramlaşma

MANİSA (AA) - Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti ve CHP Manisa teşkilatlarında bayramlaşma törenleri düzenlendi. 

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Şelale Plaza'da düzenlenen törende bayramlaştı. Bayramlaşma törenine AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir ve Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ile ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Baybatur, tüm teşkilat üyelerinin bayramını kutladı. 

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ ise cumhurbaşkanı seçimine değindiği konuşmasında 3 adayın bulunduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Diyorlar ki, Kürtler seçimde ilk turda Selahattin Demirtaş’a oy verecekmiş, ikinci turda ise Recep Tayyip Erdoğan’a vereceklermiş. Eğer doğu bölünmediyse sizin sayenizde bölünmedi. Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğiniz için orada bir bölücülük olmadı. Onlar bu toprakları bölemediler. Şimdi diyorum ki Kürt kardeşlerime, barış sürecini çözüm sürecini sağlayan, kanı durduran bir adam var. Oralara barajlar götüren, yollar götüren, köprüler götüren, istihdamlar yaratan adam var. Zazacayı serbest bırakan bir adam var. TRT Şeş’i çıkaran, Anadolu Ajansı’na 2 dilde yayın yaptıran bir adam var. Özgürlüklerin mimarı var. Benim Kürt kardeşlerim kime oy vereceklerini bilirler. Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecekler."

- CHP'de bayramlaşma

CHP Manisa İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma törenine ise CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan ile ilçe başkanları ve partililer katıldı. 

Törende konuşan Özel, Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nun Gazze’ye gitmesi konusunda başvuruda bulunduklarını belirterek, Mısır üzerinden Gazze’ye gitmek için Mısır ile temasların sürdüğünü kaydetti.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız ise Manisa’da yapacakları bayram çalışması hakkında bilgi verdi.

- Sarıgöl

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığı da bayramlaşma düzenledi. Törene AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de katıldı. 

Törende konuşan Aydemir, Gazze’ye yapılan saldırı karşısında dünyanın suskun davrandığını ifade ederek, "Gazze’ye yapılan saldırı gibi, bir başka yerde kapalı alandaki hayvanların üzerine saldırı yapılsa, dünya devletlerindeki hayvan severler ayaklanır, karşı çıkarlardı. Türkiye’yi de susturmak istiyorlar. Türkiye’yi Libya, Irak, Suriye gibi yapmak istiyorlar. Bu oyunlara gelmeyeceğiz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber