Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Manisa'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Saruhanlı Belediyesi'nin Çanakkale'ye düzenlediği geziden dönen iki kadın, kafileyi taşıyan otobüsten indikten sonra yoldan geçmeye çalışırken otomobil altında kaldı

Manisa'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

MANİSA (AA) - Saruhanlı'da, belediyenin Çanakkale'ye düzenlediği geziden dönen 2 kadına, kafileyi taşıyan otobüsten indikten sonra otomobil çarptı. Kadınlardan biri öldü, diğeri yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akhisar'dan Manisa yönüne giden Nusret Uzunbay (44) yönetimindeki 34 GU 2631 otomobil, İzmir-İstanbul karayolu Saruhanlı ilçe girişinde otobüsten inerek yolun karşı kısmına geçmeye çalışan Zeynep Keskin (36) ile Zübeyde Karaca'ya (47) çarptı.

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Keskin yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, Karaca’nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Sürücü Uzunbay ise gözaltına alındı.

Zeynep Keskin ile Zübeyde Karaca’nın, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası" nedeniyle Saruhanlı Belediyesi tarafından Çanakkale'ye düzenlenen geziden döndükleri ve kafileyi taşıyan otobüsten indikten sonra kaza geçirdikleri bildirildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber