Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Haziran 2016 - 20:43 Yorum: 0

Manisa’daki Cinayet

Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra 17 Haziran'da ormanlık alanda cesedi bulunan Cansel B.'nin tutuklanan babası M.B. ve ağabeyi A.B. serbest...

Manisa’daki Cinayet

Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra 17 Haziran'da ormanlık alanda cesedi bulunan Cansel B.'nin tutuklanan babası M.B. ve ağabeyi A.B. serbest bırakıldı.

Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık arazide cesedi bulunan Cansel B.'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan eski erkek arkadaşı F.Y'nin suçunu itiraf etti. F.Y.'nin suçunu itiraf etmesinin ardından daha önce Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanan Cansel B.'nin babası M.B. ve ağabeyi A.B. serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber