Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

Manisa'daki elektrik kesintisi

Manisa'daki elektrik kesintisi, 180 fabrikanın faaliyet gösterdiği Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) etkilemedi

Manisa'daki elektrik kesintisi

MANİSA (AA) - Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi, 180 fabrikanın faaliyet gösterdiği Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ni (MOSB) etkilemedi. 

Yaklaşık 180 fabrikanın faaliyet gösterdiği bölgede devreye giren jeneratörler sayesinde birçok kamu kurumu, iş yeri ve bankalarda çalışma yapılabildi. 

MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölge olarak Türkiye ekonomisine kesintisiz güç vermeye devam ettiklerini kaydetti. 

Bölgede faaliyet gösteren bazı fabrikaların yaklaşık 2 saat kadar kesintiden etkilendiğini belirten Türek, bölgenin enerjisini üretebildiğini, fabrikaların da kesintisiz üretime devam ettiğini belirtti. 

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'ndeki esnaf ile Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan bazı fabrikalar ise üretimi durdurdu, işçilere izin verdi. 

- Demirci

Elektrik kesintisi Demirci'deki esnafı da olumsuz etkiledi, ilçede gıda ürünü satan iş yerleri jeneratörlerden faydalandı. 

İlçede marangozlukla uğraşan Yıldırım Kabak da iş yerinde bulunan kuluçka yumurtalarının zarar görmemesi için akrabasından aldığı jeneratör ile kuluçka makinesini çalıştırdı.

Demirci'de öğle namazında da camilerde müezzinler minareye çıkarak ezan okudu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber