Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Nisan 2022 - 12:48 Yorum: 0

Manisa’daki kazanın detayları yürekleri burktu

Manisa'nın Kula ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ölümlü trafik kazasının detayları yürekleri burktu.

Manisa’daki kazanın detayları yürekleri burktu

Manisa'nın Kula ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ölümlü trafik kazasının detayları yürekleri burktu. Aynı yönde seyreden tıra arkadan çarpan kamyonette yolcu olarak bulunan ve kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitiren Ata Yahşi (24)'nin, milli atlet olduğu ve Mersin'de düzenlenen "Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası" müsabakalarından memleketi İzmir'e dönüş yaptığı öğrenildi.

Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi Kovukdere rampalarında sabah saat 06.40 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Onur C. (32) idaresindeki 35 BCS 574 plakalı kamyonet, aynı yönde seyreden E.A.(54) idaresindeki 43 EA 863 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonette yolcu olarak bulunan Ata Yahşi (24) ağır yaralanırken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılmasının ardından ambulansla Salihli'deki özel bir hastaneye sevk edildi.

Yahşi, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kazanın detayları yürekleri burktu

Öte yandan sabah saatlerinde meydana gelen kazanın detayları da yürekleri burktu. Eski milli atlet olan Adnan ve Arzı Yahşi çiftinin oğulları olduğu öğrenilen milli atlet Ata Yahşi ve aynı kazada hafif yaralanan Onur C.'nin, Mersin'de düzenlenen "2022 Mersin Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası" müsabakalarından İzmir'e döndüğü öğrenildi.

2014'de dünya üçüncüsü olmuştu

Kazada yaşamını yitiren milli atlet Ata Yahşi'nin, babası ve annesi gibi çeşitli kategorilerde başarısı olmuş ve 2014 yılında düzenlenen 2012 Triatlon Dünya Kupası'nda 16-19 yaş kategorisinde dünya üçüncüsü olmuştu.

Cenaze ikindi namazında İzmir'de

Öte yandan elim kazada yaşamını yitiren milli atlet Ata Yahşi'nin cenaze töreni de belli oldu. Yahşi'nin cenazesi, İzmir'in merkez ilçesi Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazın ardından Menderes Küner Köyü mezarlığına defnedilecek.

Türkiye Triatlon Federasyonu'ndan açıklama

Meydana gelen trafik kazası ile ilgili Türkiye Triatlon Federasyonu'nun sosyal medya hesaplarından da yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Triatlon Sporcusu, Triatlon Birinci Kademe Antrenörü, Türkiye Triatlon Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Adnan Yahşi'nin oğlu Ata Yahşi'yi, Yenişehir Triatlonu dönüşü bir trafik kazası sonucu genç yaşta kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, aynı kazada yaralanan bir başka sporcumuz Onur Calp'e acil şifalar dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber