Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 13:33 Yorum: 0

Manisa'daki yanmış kadın cesedi

Akhisar ilçesinde cesedi yakılmış olarak bulunan sağır ve dilsiz Emine Girginer'in cenazesi, İzmir'in Seferihisar ilçesinde toprağa verildi

Manisa'daki yanmış kadın cesedi

İZMİR (AA) - Manisa'nın Akhisar ilçesinde, öldürüldükten sonra cesedi yakılmış olarak bulunan 20 yaşındaki Emine Girginer'in cenazesi, Seferihisar'da toprağa verildi. 

Akhisar ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde, zeytin bahçesindeki bir barakada yakılmış halde bulunan kadın cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemesi sonucu sağır ve dilsiz Emine Girginer'e ait olduğunun saptanmasının ardından cenaze ailesine teslim edildi. 

Girginer'in cenazesi, Seferihisar'ın Ulamış Mahallesi Camisi'nde öğleyin kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında defnedildi. 

Basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmeyen cenazeye, Emine Girginer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin de katıldı. 

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde bir zeytin bahçesindeki barakada ihbar üzerine 22 Şubat Pazar yakılmış halde kadının cesedi bulunmuş, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklanmış ve şüphelilerce işlendiği değerlendirilen ikinci bir cinayet daha ortaya çıkarılmıştı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber