Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Manisa'dan kısa kısa

Şehzadeler'de sağlık çalışanları kadına yönelik şiddete ve sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için yürüyüş yaptı

Manisa'dan kısa kısa

MANİSA (AA) - Şehzadeler ilçesinde bir grup sağlık çalışanı, kadına yönelik şiddete ve sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için yürüyüş yaptı.

Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezi’ne bünyesinde çalışan ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde asistanlık yapan bir grup sağlık çalışanı, kadına yönelik şiddete ve sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için, Toplum Sağlığı Merkezi önünden Manolya Meydanı’na kadar yürüdü. 

Manolya Meydanı'nda stand açan sağlık çalışanları, vatandaşlara "Kadınlarda Sağlıklı Beslenme" broşürü dağıttı. Kadınlarda sağlıklı beslenme, az tuz tüketimi ve sağlık çalışanı kadınlarına yönelik şiddet konularında bir etkinlik yapmak istediklerini belirten Şehzadeler Toplum Sağlığı Başkanı Müjde İlgin, "Obeziteye karşı olduğumuzu ve fizik aktiviteyi de desteklediğimizi göstermek istedik. Yürüyüşümüzün ardından Manolya Meydanı’nda stant açarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz" dedi.

- Saruhanlı Belediyesi’nden işbirliği protokolü

Saruhanlı Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında kurs, seminer ve konferanslar düzenlenmesine ilişkin 2 yıllık işbirliği protokolü imzalandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'nın makamında düzenlenen protokol imza törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel katıldı.

Protokole göre, ortaklaşa düzenlenecek kursların teknik yükümlülüklerini Halk Eğitim Merkezi, fiziki yükümlülüklerini ise belediye yerine getirecek 

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, "Bizler, Halk Eğitim Merkezi’ne destek olacak, düzenlenecek kurslara yer temin edecek ve diğer ihtiyaçları karşılayacağız" dedi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber