Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2017 - 11:33 Yorum: 0

Manisalılar büyükşehirin hizmetlerinden memnun

Ortaya koyduğu proje ve hizmetlerle Manisalıların takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ORC Araştırma Şirketi tarafından...

Manisalılar büyükşehirin hizmetlerinden memnun

Ortaya koyduğu proje ve hizmetlerle Manisalıların takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırmada, Manisalılar tarafından yine güvenoyu aldı. Manisalılar, "Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?" sorusuna yüzde 38,3 oranıyla MHP ve Cengiz Ergün cevabı verdi.

ORC Araştırma Şirketi, 12-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında 30 büyükşehirde, toplam 26 bin 800 kişi ile yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle "Yerel Yönetimler Araştırması/Büyükşehirler Temmuz 2017" adlı bir anket çalışması yaptı. Çalışmada, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnun olup olmadıkları ve bu pazar seçim olsa kime oy verecekleri konusunda sorular yöneltildi. Manisa genelinde ortaya koyduğu proje ve hizmetlerle Manisalıların gönlünü fetheden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu anket çalışmasında da yine ön planda yer aldı.

Manisalıların yüzde 52'si hizmetlerden memnun

'Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?" sorusuna Manisalılar, yüzde 38,3 oranında MHP ve Cengiz Ergün seçeneğini tercih etti. Diğer tercihler sırasıyla AK Parti yüzde 35 ve CHP yüzde 22,1 olarak Başkan Ergün'ü takip etti. "Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den memnun musunuz?" şeklindeki soruya da, Manisalıların yüzde 52'ye yakın kısmı "Memnunum" yanıtıyla Başkan Ergün'e güvenoyu verdi. Bu yanıtla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, memnuniyet oranıyla 30 büyükşehir belediyesi içinde 12'nci sırada yer aldı.

Başkan Ergün'den Manisalılara teşekkür

Göreve geldikleri ilk günden beri herkese, Manisa'nın tamamına eşit hizmet ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa'ya ve Manisa'da yaşayan hemşehrilerimize hizmet ederken, aynı zamanda gönüller yapmak, gönüller onarmak gibi bir misyonu da üstlenmiş oluyoruz. Tarafsız araştırma şirketleri belli dönemlerde yaptıkları araştırmalarda şahsımı ve Manisa Büyükşehir Belediyesini hep ilk sıralarda gösteriyor. Bu da bizlerin, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte doğru yolda olduğumuzun küçük bir göstergesi oluyor. Ben bizlere güvenen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, güzel projeler ve çalışmalarla bu güvene layık olacağımızın bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

Manisalılar büyükşehirin hizmetlerinden memnun

Manisalılar büyükşehirin hizmetlerinden memnun

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber