Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Nisan 2022 - 11:38 Yorum: 0

Manisalılar ’Enderun Usulü Teravih’e yoğun ilgi gösterdi

Manisa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Osmanlı geleneği Enderun Usulü Teravih namazına Manisalılar yoğun ilgi gösterdi.

Manisalılar ’Enderun Usulü Teravih’e yoğun ilgi gösterdi

Manisa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Osmanlı geleneği Enderun Usulü Teravih namazına Manisalılar yoğun ilgi gösterdi.

Manisa İl Müftülüğü tarafından bir Osmanlı geleneği olan Enderun Usulü Teravih Namazı programı düzenlendi. İlahi, salavat ve tekbirlerle beş ayrı makam icra edilerek Hatuniye Camii'nde kılınan Enderun usulü teravih namazına 7'den 70'e tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Her dört rekatı Türk Musiki'nin farklı makamlarında kılınan ve bu makamların ilahilerle süslendiği ve müezzinlerin ise makamlar arasında geçişi salavat eşliğinde yaptığı namaza Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Teravih programının sonunda da vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber