Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Manisa’nın çevre yatırımı takdir topladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, çöp sorununu ortadan kaldıracak dev yatırımı, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan...

Manisa’nın çevre yatırımı takdir topladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, çöp sorununu ortadan kaldıracak dev yatırımı, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan Nurettin Aytekin ve ekibinden tam not aldı.

Çevreye yönelik yatırım ve projeleriyle önemli çalışmalara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin dev yatırımı, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Nurettin Aytekin ve ekibi tarafından büyük beğeni topladı. Aytekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, daha sonra Aytekin ile beraber modern tesisin inşaat çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında Aytekin ve ekibine bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Manisa'nın çöp sorununa son verecek olan dev yatırımda çalışmalarımız hızla sürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde belediye tarihimizin en büyük yatırımı olan ve Manisa'ya nefes aldıracak Modern Katı Atık Bertaraf Tesisinin açılışını hep beraber yapacağız" diye konuştu.

Manisa’nın çevre yatırımı takdir topladı

Manisa’nın çevre yatırımı takdir topladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber