Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 17:08 Yorum: 0

Manisa’nın her noktasına eşit hizmet

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ağırladı.

Manisa’nın her noktasına eşit hizmet

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ağırladı. Coşkun, Manisa'nın her noktasına aynı derecede hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret etti. Ziyarette Hüseyin Tosun'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Faik Şentürk ile Tuncay Ergün, Gördes Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve MASKİ Sorumlusu Türker Kesici yer aldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Müdür Yaşar Coşkun'a maket Kula evi hediye etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Müdür Yaşar Coşkun'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Tosun, "Elektriksiz, telefonsuz yaşayabiliriz ama susuz yaşayamayız. MASKİ de bunun için ilçemizde yoğun bir şekilde çalışıyor. İlçemizde devam eden ve tamamlanmış birçok proje var. Büyükşehirin ve MASKİ'nin yapmış olduğu yatırımlar bizler için çok önemli. Genel Müdürümüzün yeni görevinde güzel işlere imza atacağını biliyoruz" dedi.

"Ekibime güvenim tam"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa'nın her noktasına aynı derecede hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. Genel Müdür Coşkun, "Kula Belediye Başkanım Hüseyin Tosun'un ziyareti beni çok mutlu etti. Ekibime güvenim tam. Tüm Manisa'yı kucaklayan ve kapsayan projelerimiz katlanarak büyümeye devam edecek. Manisa'yı elbirliğiyle daha da yüksek noktalara taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 17 ilçemizde hizmet gitmemiş nokta bırakmayacağız" dedi.

"Kula'ya yapılan hizmetler konuşuldu"

Genel Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette, MASKİ'nin Kula ilçe merkezi caddelerinde yaptığı kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının yanı sıra, yine merkezde bulunan eski içme suyu hattının yenilenmesine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. MASKİ'nin su sıkıntısı yaşayan mahallelerde başlattığı sondaj hamlesinin de görüşüldüğü ziyarette, altyapı konusunda ihtiyaç bulunan diğer mahallelerle ilgili de fikir alışverişi gerçekleştirilerek, çalışma yapılacak bölgelerle ilgili detaylar konuşuldu.

Manisa’nın her noktasına eşit hizmet

Manisa’nın her noktasına eşit hizmet

Manisa’nın her noktasına eşit hizmet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber