Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Eylül 2016 - 14:23 Yorum: 0

Manisaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı

Manisaspor, iki günlük iznin ardından Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ile TFF 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda Giresunspor...

Manisaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı

Manisaspor, iki günlük iznin ardından Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ile TFF 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Manisaspor Teknik Direktörü Koray Palaz yönetiminde yapılan antrenmana ısınma çalışmasıyla başlandı. 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenmanda kanat organizasyonu ve pas çalışmalarının ardından dar alan oyunları oynanırken, antrenman stretching ile tamamlandı.

Eskişehirspor maçının son dakikalarında Bruno ile girdiği mücadele sonrasında ulna kemiğinde kırık meydana gelen ve yaklaşık 4 hafta uzak sahalardan uzak kalacak olan Dimov antrenmanda yer almazken, Savaş Yılmaz ise tedavi sürecinin ardından bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.

Antrenmanı Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, 2. Başkan Hakkı Övünç ve Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Etçil de izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber