Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 19 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Mantar yiyen çocuğun yaşam savaşı

Yol kenarında bulduğu mantarı yedikten sonra karaciğer iflas eden çocuğa, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde organ nakli yapılıyor

Mantar yiyen çocuğun yaşam savaşı

İZMİR (AA) - Balıkesir'de yol kenarında bulduğu mantarı yedikten sonra karaciğeri iflas eden çocuğa, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde organ nakli yapılıyor.

Bigadiç ilçesinde bir süre önce yol kenarında bulduğu mantarı yedikten sonra kusmaya başlayan ve karaciğeri iflas ettiği belirlenen 7 yaşındaki Davut Ünal, İzmir'e sevk edilerek Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaşaması için organ nakli gereken çocuğa, Konya'da beyin ölümü gerçekleşen birinden karaciğer dokusu bağışlandı.

Baba Kemal Ünal, oğlunun sabah nakil operasyonuna alındığını, ameliyathane önündeki bekleyişlerinin sürdüğünü belirtti. Ünal, oğlunun yeniden sağlığına kavuşması için dua ettiklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber