Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 14 Aralık 2017 - 09:28 Yorum: 0

Mantarı yiyen hastaneye akın ediyor

Aydın'da sağlık görevlilerinin tüm uyarılarına rağmen mantar zehirlenmelerinin önüne geçilemiyor.

Mantarı yiyen hastaneye akın ediyor

Aydın'da sağlık görevlilerinin tüm uyarılarına rağmen mantar zehirlenmelerinin önüne geçilemiyor. Son bir haftada yaklaşık 100 kişinin mantar zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Aydın Efeler, Köşk ve Germencik ilçesinden çok sayıda kişi mantar zehirlenmesi şikayetiyle acil servise geldi. Bazı vatandaşlar ayakta tedavi edilirken bazı kişiler 96 saat müşahede altında tutuluyor.

Aydın'da her gün akşam ve gece saatlerinde mide bulantısı, halsizlik ve kusma şikayeti ile hastaneye gelenlerin büyük çoğunluğunu son 8 saatte mantar tüketen vatandaşların oluşturduğunu belirten hekimler geçen yıllara oranla bu yıl mantar zehirlenmesi vakaalarında ciddi artış olduğunu belirttiler. Hekimler vatandaşların uyarılara dikkate almasını ve bilmedikleri mantarları kesinlikle tüketmemesini önerdiler.

Mantarı yiyen hastaneye akın ediyor

Mantarı yiyen hastaneye akın ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber