Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:33 EB5 Capital’ın Green House Gravity Apartments projesi, USCIS’ten I-956F ona...11:31 Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. kez düzenlediği ç...11:31 Tüketiciler Birliği’nden "kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı11:30 Sinüzitte risk oluşturan faktörler11:29 Yolunu kaybeden vatandaş gece su kanalına uçtu, sabah otomobilini kurtarmay...11:28 Van’da kış lastiği değiştirme yoğunluğu geç başladı11:27 Prof. Dr. Adaş’tan ‘Kök hücre’ açıklaması: “Türkiye’nin başarısı çok daha a...11:26 Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı11:25 Jamaika Filistin’i devlet olarak resmen tanıdı11:25 Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uya...11:24 Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı11:23 Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında ’sıfır atık’ eğitimi11:23 Rektör Özölçer Koltuğunu çocuklara devretti11:22 Beyoğlu’nda berbere “tıraş ücreti” saldırısı kamerada: 150 lira için kurşun...11:21 Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada11:20 Kalp sağlığında yapay zeka tanı imkanını artırıyor11:20 ’Timsah Ateşi’ 22 Mayıs’ta Moi Sahne’de11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...
23 Nisan
Siyaset 26 Eylül 2020 - 16:18 Yorum: 0

Manyas’ta Barçın güven tazeledi

Manyas ilçesinde AK Parti 7.olağan kongresinde Yıldız Barçın tek aday olarak girdiği seçimi kazandı.

Manyas’ta Barçın güven tazeledi

Manyas ilçesinde AK Parti 7.olağan kongresinde Yıldız Barçın tek aday olarak girdiği seçimi kazandı.

AK Parti Balıkesir İl koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin'ın divan başkanlığında Anadolu Lisesi kafeteryasında yapılan kongre divan oluşumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Pandemi tedbirlerinin alındığı kongrede konuşan İl Başkanı Ekrem Başaran, bu ülkede taş üstüne taş konulacaksa bunu AK Partinin yapacağını, Manyas'ın inandığı yolda yürümesini istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise Mymar'dan Kudüs'e, Fas'tan,Mardin'e her yerde iktidarlarının olduğunu vurgulayarak, AK Partililerin temsili vücut ile il kongreleri ve mitingler de yer aldıklarını, başarının AK sevdalardan kaynaklandığını söyledi. Yılmaz Balıkesir ilçelerinde bulunan Sulama Birliklerinin 24-Ekim tarihinden itibaren Büyükşehir Belediyesine geçeceğini açıklayarak, 2024 yılına kadar çalmadık kapı, yapılmadık yol bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Zamanın kısıtlı ve pandemi nedeniyle 5 Milletvekillinden sadece Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey'e söz verildi.

Konuşmalar sonrası seçimlere geçildi, daha önce atama ile gelen mevcut başkan Yıldız Barçın yeniden AK Parti Manyas İlçe Başkanlığına seçildi.

Manyas AK Parti kongresine AK Parti Balıkesir Milletvekilleri MKYK üyesi Yavuz Subaşı, Av. Adil Çelik, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, BŞB Başkanı Yücel Yılmaz, AK parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile STK temsilcileri, muhtarlar ve delegeler katıldılar.

Manyas’ta Barçın güven tazeledi

Manyas’ta Barçın güven tazeledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber