Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Manyas'ta küçük çapta toprak kayması meydana geldi

BALIKESİR (AA) - Manyas'ta küçük çapta toprak kayması sonucu Manyas-Balıkesir karayolunun bir kısmı toprakla doldu.Manyas-Balıkesir karayolunun 11. kilometresi Çamlı Mahallesi'ne ait  bölgede...

Manyas'ta küçük çapta toprak kayması meydana geldi

BALIKESİR (AA) - Manyas'ta küçük çapta toprak kayması sonucu Manyas-Balıkesir karayolunun bir kısmı toprakla doldu.

Manyas-Balıkesir karayolunun 11. kilometresi Çamlı Mahallesi'ne ait  bölgede küçük çapta toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu Gönen ve Manyas'tan Balıkesir istikametine giden araçların alternatif olarak kullandıkları yolda daralma meydana geldi.

Çamlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çıngıl, Manyas yönünden Balıkesir'e gidiş yönünün sol tarafında çam ağaçları ile kaplı alanda toprak kayması gördükleri ve konuyu Manyas Kaymakamlığına ilettiklerini belirtti. Daha sonra karayolları ekiplerinin yolun daralan kısmına uyarı levhaları koyduğunu ifade eden Çıngıl, bölgede ilk defa toprak kayması yaşadıklarını ve tedirgin olduklarını söyledi.

ETİKETLER: Manyas , Toprak kayması
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber