Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Manyas'tan kısa kısa

Muhtar ve çiftçilere toprak satışları ile ilgili bilgi verildi

Manyas'tan kısa kısa

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü  tarafından, ilçedeki muhtarlara ve çiftçilere toprak satışları ile ilgili bilgi verildi.

    İlçe Milli Eğitim salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında, toprak bütünlüğünün sağlanması için 31 Aralık 2014 tarihli resmi gazete de yayımlanan yasa hakkında geniş kapsamlı bilgi verildi.

Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, uygulamanın ülkede ki az toprağa sahip çiftçiyi bitireceğini, yasanın tekrar gözden geçirilmesini istedi.

Toplantıya katılan çiftçiler de yasa ile çok zor durumda kalacaklarını ifade ettiler.  

- Ülkü ocağı tarafından şehitler için mevlit okutulup, lokma dağıtıldı

Manyas'ta ülkü ocağı tarafından şehitler için mevlit okutulup, lokma dağıtıldı.

     Merkez çarşı camisinde okutulan mevlid-i Şerife, MHP İlçe Başkanı Yüksel Efe, Manyas Ülkü Ocakları Başkanı Recep Öztürk ile ülkücü gençler ve vatandaşlar katıldı. Başta Çanakkale Şehitleri olmak üzere tüm şehitler için Manyas Müftüsü Erdoğan Aslantaş tarafından dua yapıldı. Öğle namazı sonrası ise caminin önünde kurulan stantta vatandaşlara lokma ikram edildi.

Öztürk, "Bize bu aziz vatanı armağan eden şehit ve gazilerimizi için ne yapsak azdır. Biz de ülkü ocağı olarak böyle bir organizasyon düzenledik. Şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber