Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

Maral Aktaş, Bartın Polisgücü’nde

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Bartın Polisgücü, geçen sezon Gümüşhane Gençlerbirliği forması giyen deneyimli orta oyunculardan Maral Aktaş'la...

Maral Aktaş, Bartın Polisgücü’nde

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Bartın Polisgücü, geçen sezon Gümüşhane Gençlerbirliği forması giyen deneyimli orta oyunculardan Maral Aktaş'la sözleşme imzaladı.

Bartın'a transferinden dolayı mutlu olduğunu belirten Aktaş, "Bartın Polisgücü ile anlaştığım için çok mutluyum. Voleybolu seven bir ilde oynamak şimdiden beni heyecanlandırıyor. Takımımın başarısı için elimden gelene yapmak istiyorum" dedi.

Maddi olanakları dahilinde en iyi transferleri yapmak ve iddialın bir takım oluşturmak istediklerini belirten kulüp başkanı Alpay Balık ise, "Maral ile kadromuzu güçlendirdik. Maral'ın hem tecrübesi ile hem de oyunu ile takıma büyük katkısı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

1986 doğumlu. 1,87 boyunda olan Maral daha önce Yeşilyurt, Konya, Şişlii Ereğli, Tirebolu, Çerkezköy, Edremit Belediye, Adana, Manisa Ataşehir, 1907 Düzce ve Gümüşhane Gençlerbirliği'nde forma giydi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber