Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 26 Haziran 2021 - 17:23 Yorum: 0

Mardia Mall’da Covid-19 uygulaması başladı

Mardian Mall Alışveriş ve yaşam merkezinde 25 Haziran tarihi itibariyle Covid-19 aşı uygulaması başlatıldı.

Mardia Mall’da Covid-19 uygulaması başladı

Mardian Mall Alışveriş ve yaşam merkezinde 25 Haziran tarihi itibariyle Covid-19 aşı uygulaması başlatıldı.

Ülkede her geçen gün aşı olan kişi sayısı artarken, alışveriş merkezlerinde kurulan aşı stantlarında aşılama çalışmaları hız kazandı. Alışverişe gelen müşteriler rahatlıkla aşı olabiliyor. Bu kapsamda Mardian Mall Alışveriş ve yaşam merkezinde 25 Haziran tarihi itibariyle Covid-19 aşı uygulaması başlatıldı. Herkesi aşı olmaya davet eden Halk Sağlığı Başkanı Uzman Dr. Cihat Adın, "Mardin ilimizde 25 Haziran tarihi itibariyle 175 bin doz aşı uyguladık. Bugün itibariyle aşı hakkı tanımlanan 18 yaş üstü vatandaşlarımıza en hızlı şekilde aşı uygulayabilmek için Mardian Mall Avm'de "Aşı Uygulama Ünitesini" aktif hale getirdik. Vatandaşlarımız burada randevusuz ve güvenli bir şekilde aşılarını yaptırabilirler" dedi.

Covid-19 aşı uygulaması başlattıklarını belirten alışveriş merkezi genel müdürü Mahmut Yıldızhan, "İlklerin tek adresi olan Mardian Mall'da Mardin İl Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak çalışma sonucu Covid-19 aşı uygulaması başladık. Aşı hakkı olan tüm T.C vatandaşları randevusuz bir şekilde kimlikleriyle birlikte Covid-19 aşısını zemin katta oluşturulan aşı alanında aşı talep formunu dolduran personel ve ziyaretçilerimize sağlık ekipleri tarafından aşı uygulaması yapılmaktadır. Bu uygulamayla birlikte zaman tasarrufu sağlanarak aşılamada personel ve müşterilerimizden güzel dönüşler aldık" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber