Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 12:24 Yorum: 0

Mardin Heyeti OSB Elektrik Sorununa Çözüm İstedi

Mardin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayicilerin kaliteli ve ucuz elektrik kullanabilmesi için AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı...

Mardin Heyeti OSB Elektrik Sorununa Çözüm İstedi

Mardin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayicilerin kaliteli ve ucuz elektrik kullanabilmesi için AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı başkanlığında oluşturulan ve içinde OSB Başkan Vekili Nasır Duyan, yönetim kurulu üyeleri Şükrü Karaboğa, Salim İlhan'dan oluşan heyet TEİAŞ Genel Müdürü M. Sinan Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek OSB'nin elektrik sorununa çözüm istedi.

Türkiye genelinde bir çok OSB'nin elektriğini kendi trafosundan kullandığını ifade eden OSB Başkan Vekili Nasır Duyan, yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte TEİAŞ Genel Müdürü M. Sinan Yıldırımı ziyaret ederek Mardin OSB'de kendi trafolarını kurma sözünü aldıklarını söyledi. OSB'de trafonun kurulması ile birlikte hem kaliteli hem de ucuz elektrik kullanma imkanına kavuşacaklarını ifade eden Duyan "AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yönetim kurulu üyelerimiz Şükrü Karaboğa ve Salim İlhan ile birlikte TEİAŞ Genel Müdürü'nü ziyaret ettik. Yıllardır beklediğimiz sözü aldık. İki yıldan beri OSB'de trafo kurma talebimiz vardı. Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı'nın destekleriyle kendi trafomuzu kuracağız. Sanayicilerimiz hem kaliteli hem de ucuz elektrik kullanma imkanına kavuşmuş olacak" dedi

Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi kuruluşlarında elektrik kesintilerinden kaynaklanan sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Nasır Duyan "Elektrik dalgalanmaları ve kesintilerinden ciddi anlamda sıkıntılarımız vardı. Trafoyu kurmamız ile birlikte elektriğimizi dağıtıcı firmadan değil, üretici firmadan alacağız. Yıllar önce Mardin Çimento Fabrikası aynı uygulamadan yararlanmıştı. Şimdi de OSB olarak biz yararlanacağız. Kaliteli, ucuz ve kesintisiz elektrik kullanma imkanımız doğacak. Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı ve TEİAŞ Genel Müdürü M. Sinan Yıldırım'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

OSB Başkan Vekili Duyan, trafonun hizmete girmesi ile birlikte sanayicilerin kaçak kayıp bedeli ödemekten de kurtulacağını sözlerine ekledi.

Mardin Heyeti OSB Elektrik Sorununa Çözüm İstedi

Mardin Heyeti OSB Elektrik Sorununa Çözüm İstedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber