Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

MARDİN (AA) - Mardin 2014 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.Valilik Binası Nişli Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ali ikram Tuna başkanlığında yapılan toplantıda,...

Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

MARDİN (AA) - Mardin 2014 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik Binası Nişli Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ali ikram Tuna başkanlığında yapılan toplantıda, bu yıl yapılan ve yapılacak hizmetler ve alınan kararlar değerlendirildi.

 Toplantıya ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ile sekreterleri ve kamu kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

 Gündemin yoğun olduğunu bu nedenle konuşmacıların konuşmalarını kısa ve öz tutmasını isteyen Vali Yardımcısı Tuna, toplantının açılışını yaptıktan sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili söz hakkı verdi.

 Toplantı katılımcıların yaptıkları ve yapacakları çalışmalarını anlatmasının ardından sona erdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber