Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2019 - 23:18 Yorum: 0

Mardin jandarmadan kaçakçılık operasyonu

Mardin'de İl Jandarma Komutanlığına bağlı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde yapılan operasyonlarda 8 bin 70 adet kaçak sigara, 60 kilogram nargile tütünü...

Mardin jandarmadan kaçakçılık operasyonu

Mardin'de İl Jandarma Komutanlığına bağlı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde yapılan operasyonlarda 8 bin 70 adet kaçak sigara, 60 kilogram nargile tütünü ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Mardin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "25 Mart 2019 günü Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde icra edilen operasyonda, 8 bin 70 adet kaçak sigara, 60 kilogram nargile tütünü ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup 8 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilmiş olup, şahıslar hakkında yasal işlemler başlatılmıştır. İl Jandarma komutanlığınca kamu güvenliğini tehdit eden terör örgütlerinin finans kaynağı olan uyuşturucu, sigara ve akaryakıt kaçakçılığı suçlarının önlemesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber