Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ekim 2018 - 18:33 Yorum: 0

Mardin şehidi memleketine uğurlandı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma...

Mardin şehidi memleketine uğurlandı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban'ın naaşı törenle memleketi Çorum'a uğurlandı.

Mardin İl Jandarma Komutanlığınca, Dargeçit ilçesi kırsalındaki Yanılmaz Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda, güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada yaralanan ancak kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban için tören düzenlendi. Şehit Jandarma Üstçavuş İlker Düzova Kışlasında düzenlene tören basına kapalı gerçekleştirildi. Törenin ardından şehidin naaşı, defnedilmek üzere Çorum'a gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber