Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Mardin-Suriye Platformu Vali Yaman’ı ziyaret etti

Mardin-Suriye Platformu yönetimini, Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Mardin-Suriye Platformu Vali Yaman’ı ziyaret etti

Mardin-Suriye Platformu yönetimini, Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Ülkelerinde yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur olan Suriyelilere yardım eli uzatmak için Aralık 2012 yılında kurulan Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu yönetimi, Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret ederek, Suriyeliler için destek istedi.

Mardin'de yerleşik bulunan Suriyelilerin sorunlarını dinleyen Vali Yaman, şimdiye kadar platformun yaptığı faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu, kendilerine iletilen sorunları çözmeye çalışacaklarını, imkanlar

ölçüsünde ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere yardımcı olacaklarını söyledi.

Mardin-Suriye Platformu Başkanı Lütfü Günlüoğlu ise, "Sayın valimizle Suriyeli ailelerin sorunlarını konuştuk. Çözüm için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da valilik makamı ile birlikte çalışacağız. Temennimiz, bir an önce savaşın bitmesi ile bu insanların ülkelerine dönmeleridir. Ben ve bizi destekleyen 52 sivil toplum kuruluşu, bu insanlara hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu sorunların üstesinden işbirliği yaparak geleceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber