Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Aralık 2014 - 23:23 Yorum: 0

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu üyeleri, Ağırakça'yı ziyaret etti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu üyeleri, Mardin Artuklu Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı makamında ziyaret etti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu üyeleri, Ağırakça'yı ziyaret etti

MARDİN (AA) - Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu üyeleri, Artuklu Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı makamında ziyaret etti.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Ağırakça'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Ağırakça ise, şöyle konuştu:

" Bu konu ile ilgili geçen hafta Tarım Bakanlığıyla görüştüm, ancak kendileri Türkiye genelinde şiddetle Ziraat ve Veteriner fakültesi istemiyor. Bunun nedeni Almanya ve Hollanda’daki toplam sayılarından daha fazla bizim Ziraat ve Veteriner fakültemiz var. Bunun için istemiyorlar, ancak buna başka bir çare bulacağız. Örneğin Beden Eğitimi Gençlik ve Spor Akademisi kurabiliriz. Tabi bunları gelip sizlerle istişare edeceğiz. Bu arada sizlerin de talepleri varsa bize iletebilirsiniz. Ayrıca İstasyon’da bulunan Kızıltepe Yüksekokulu’nu ilçe merkezine taşıyacağız ve güçlendireceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber