Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Aralık 2019 - 15:33 Yorum: 0

Mardin’de araması bulunan iki kişi yakalandı

Mardin'de 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ile 14 ayrı suçtan araması bulunan zanlı yakalandı.

Mardin’de araması bulunan iki kişi yakalandı

Mardin'de 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ile 14 ayrı suçtan araması bulunan zanlı yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu fiziki ve teknik takip sonucu "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan 12 yıl 6 ay ve 5 bin lira kesinleşmiş cezası bulunan S.H. isimli şahsın Kabala Mahallesi'nde ikamet eden babasının evinde saklandığı tespit edildi. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince söz konusu evde icra edilen arama faaliyeti neticesinde S.H. yakalandı. S.H., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Mardin Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Sahte kimlikle yakalandı

Öte yandan, 14 ayrı suçtan uzun süredir aranan M.K. isimli şahsın, babasının rahatsızlığı nedeniyle Mardin'de özel bir hastaneyi ziyarete geleceğinin öğrenilmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hastane çevresinde önlem alındı. Zanlının gelmesi üzerine yapılan operasyonda M.K. sahte kimlikle hastane civarında yakalandı. M.K., Cumhuriyet Savcısının talimatı ile işlemlerinin tamamlanmasını müteakip Mardin Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber