Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 14:53 Yorum: 0

Mardin’de dayak olayı yalanlandı

Mardin'de zabıtaların dilenen bir adamı dövdüğü iddiaları Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yalanlandı.

Mardin’de dayak olayı yalanlandı

Mardin'de zabıtaların dilenen bir adamı dövdüğü iddiaları Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yalanlandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında zabıtaların dilenen bir adama oğlunun gözü önünde müdahale ettiği sırada çekilen bir görüntü kamuoyu ile paylaşılmakta ve olayın Mardin ilimizde gerçekleştiği iddia edilmektedir. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan inceleme neticesinde olayın ilimizde meydana gelmediği, zabıta görevlilerinin Büyükşehir Belediyemiz personeli olmadığı tespit edilmiştir. Bu asılsız haberler ile Mardin Büyükşehir Belediyesine karşı bir algı operasyonu oluşturulmaya çalışıldığı görülmektedir. Haberle ilgili olarak asılsız haberi yayınlayan basın yayın organları ve sosyal medya hesapları hakkında suç duyurusunda bulunulmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu güne kadar "önce insan" anlayışıyla adalet ve eşitliği ilke edinerek çalışmalarını yürütmektedir. Birimlerimizde kanuna, insan haklarına aykırı ve saygısızca bir işlem olursa bunun da gereğinin yapılacağı ayrıca bilinmelidir. Bu tip provokasyonlar ve bilinçli yönlendirmelere karşı kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğumuzun gereği olarak, bu açıklamanın yapılması uygun görülmüştür" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber