Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Mardin'de engellilere beceri geliştirme ve meslek edindirme kursu

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca engellilere yönelik beceri geliştirme ve meslek edindirme kursları açılacak

Mardin'de engellilere beceri geliştirme ve meslek edindirme kursu

MARDİN  - Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca engellilere yönelik beceri geliştirme ve meslek edindirme kursları açılacak.

Başta engelliler olmak üzere herkesin katılım sağlayabileceği beceri geliştirme ve meslek edindirme kursları için kayıtların başladığı belirtildi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Doğan Anğay, yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların sosyal yaşama katılımını artırmak amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Engelleri ortadan kaldırmanın kendileri için sosyal bir politika olduğunu dile getiren Anğay, "Engelli yurttaşlarımızın yaşam alanlarını genişletmek ve onları sosyal yaşama katmak için büyükşehir olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışma ile ilk adımı atarak daha sonra da çeşitli projelerle de bu çalışmalara destek vereceğiz. Aynı şekilde bu kurslar hem kültürel olduğu gibi hemde meslek edindirmeye yönelik olacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber