Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:13 Yorum: 0

Mardin’de Görme Engelliler Spor Kulübü Kuruldu

Mardinli milli sporcu Mazlum Yiğit, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Engelliler Haftası"nda Görme Engelliler Spor Kulübü'nü kurdu.

Mardin’de Görme Engelliler Spor Kulübü Kuruldu

Mardin'de Görme Engelliler Spor Kulübü kuruldu.

Mardinli milli sporcu Mazlum Yiğit, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Engelliler Haftası"nda Görme Engelliler Spor Kulübü'nü kurdu. Yiğit, amaçlarının Mardin'deki tüm engellilere ulaşmak olduğunu belirterek, Mardinli engellilere ulaştıktan sonra onları farklı spor dallarına yönlendireceklerini ve milli takıma sporcu yetiştireceklerini söyledi. Yiğit, "Engellerin kalmadığı, sıkıntıların sona erdiği bir Mardin için çalışacağız. Engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını bir nebze de ortadan kaldırmak için yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Önümüzdeki süreçte de engellilerimizin hayatlarına olumlu etki edecek projelerimiz var. İnşallah onları hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Mardin’de Görme Engelliler Spor Kulübü Kuruldu

Mardin’de Görme Engelliler Spor Kulübü Kuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber