Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Mardin'de kros müsabakaları

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen kros müsabakaları sona erdi

Mardin'de kros müsabakaları

MARDİN (AA) - Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen kros müsabakaları sona erdi.

 Atatürk’ün Mardin’e gelişinin 99. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kros müsabakalarında sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yıldız kız, yıldız erkek, genç kız ve genç erkek olmak üzere 4 kategoride düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporculara 13 Martta Mardin Valiliği önünde düzenlenecek törende kupa ve madalyaları takdim edilecek.

2 bin metre yıldız kızlarda birinciliği Şehriban Koçhan, ikinciliği Sabriye Başçı, üçüncülüğü Berfin Taş, 3 bin metre genç kızlarda ise birinciliği Seyhan Atlı, ikinciliği Dicle Aksan, üçüncülüğü de Gurbet Memiş kazandı.

3 bin metre yıldız erkeklerde birinciliği Alican Kerelti, ikinciliği Sinan Kerelti, üçüncülüğü Ömer Coşkun, 3 bin metre genç erkeklerde ise birinciliği Ahmet Turan, ikinciliği Furkan Kerelti üçüncülüğü de Ahmet Alkanoğlu elde etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber