Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 12:13 Yorum: 0

Mardin'de parke taşı döşeme çalışmaları

MARDİN (AA) - Artuklu Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Elif Ana Mehmet Konuş İlkokulu’na giden caddede bin 200 metrekare kilitli parke taşı döşemelerine başladı.Artuklu Belediyesi...

Mardin'de parke taşı döşeme çalışmaları

MARDİN (AA) - Artuklu Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Elif Ana Mehmet Konuş İlkokulu’na giden caddede bin 200 metrekare kilitli parke taşı döşemelerine başladı.

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Vekili Hüseyin Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Birtek, Fen İşleri Müdürü İsmail Uğurlu ve Meclis Üyesi Ali Amak belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetledi.

Yapılan çalışmaları gözlemleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan eş başkan vekili Doğan, belediye yönetimine geldikleri günden bu yana yol yapım ve onarım çalışmalarına yoğunluk verdiklerini, vatandaşların taleplerini dikkate alarak hizmet yaptıklarını söyledi.

Doğan, Yenişehir Mahallesi’nde henüz yolu olmayan ve bozulan yollarda belediye ekiplerinin büyük bir özveri göstererek, kilitli parke taşı döşediklerini belirterek "Yenişehir Mahallesi’ne hemen hemen her gün yeni sokaklar ekleniyor. Bütün cadde ve sokaklarda onarım ve yapım çalışmaları yapmaktayız. Şimdi de bin 200 metrekare alanı kapsayan ilkokula giden yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmları yapılıyor" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber