Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Mart 2015 - 01:08 Yorum: 0

Mardin'de silahlı ve bıçaklı saldırı

Kızıltepe ilçesinde, kimliği belirsiz kişilerce silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan Suriye uyruklu bir kişi ağır yaralandı

Mardin'de silahlı ve bıçaklı saldırı

MARDİN (AA) - Kızıltepe ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan Suriye uyruklu bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Urfa Caddesi Yıldırım pasajında silahlı kavga olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Suriyeli Cevat Sabri Muhammed'i yaralı olarak buldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Sabri Muhammed, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, silahlı ve bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

- Güvenlik kamerası görüntüleri

Bu arada bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülerde, Sabri Muhammed, iki kişi tarafından kolundan itilerek pasajdan dışarı çıkartılıyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber