Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Yerel 20 Ocak 2020 - 10:18 Yorum: 0

Mardin’de ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’ etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında Mardin'ın Kızıltepe...

Mardin’de ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’ etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında Mardin'ın Kızıltepe ilçesinde etkinlikler düzenlendi.

Kızıltepe Gençlik Merkezi bünyesinde proje kapsamında ilçedeki bir alış veriş merkezinde bir araya gelen çocuklar ve gençler cep telefonlarını bir kenara bırakarak sportif faaliyetlere katıldı. Gençler, gönüllü antrenörler koordinesinde boks, golf, okçuluk ve satranç gibi aktivitelerle vakit geçirdi. Etkinliğin 81 ilde yapıldığını anlatan Kızıltepe Gençlik Merkezi antrenörü Mehmet Veysi Beken, "Cuma günü öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Onları sürekli bilgisayar başında görmek istemediğimiz için bugün AVM içerisinde "Sosyal medyadan sosyal meydana" propagandası ile yola çıktık. Burada kültürel etkinlikler için bu programı yaptık" dedi.

Yarı yıl tatili için Alanya'dan akrabalarını ziyarete gelen Ali Baran Altundağ, "Burada çok eğleniyoruz. Oku tam 10'dan vurdum. Ben boksa gittiğim için kardeşimi çok zorlamadım" diye konuştu.

Jinda Yıldız adındaki bir kız öğrenci de sosyal medyada takılacaklarına sosyal meydana indiklerini söyledi.

Mardin’de ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’ etkinliği

Mardin’de ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’ etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber