Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 16:18 Yorum: 0

- Mardin'de su kesintisi

Mardin'de, Beyaz Su boru hattında yaşanan patlamadan dolayı 4 gün su kesintisinin olacağı belirtidi

- Mardin'de su kesintisi

MARDİN (AA) - Mardin'de Beyaz Su boru hattında yaşanan patlamadan dolayı 4 gün su kesintisinin olacağı belirtildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (MARSU) Genel Müdürlüğü'ndne yapılan açıklamada, Nusaybin’den Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyunu taşıyan Beyaz Su boru hattı'nda patlama yaşandığı belirtildi.

İçme suyu kesintisinin 4 veya 5 gün sürebileceği tahmin edildiğinden bu konuda vatandaşların içme suyunu tedarikli kullanmaları ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mardin ili Nusaybin ilçesinden Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyu taşıyan boru hattı Nusaybin-Tilkitepe Köyü mevkiinde patlamıştır. Yaşanan arızanın giderilmesi için ekiplerimiz onarım çalışmalarına başlamıştır. Ancak onarımın yapılabilmesi için suyun tam anlamı ile boşaltılması gereklidir. Bunun içinde onarım bir kaç gün sürebilir. Yurttaşlarımız yaşanan arıza nedeniyle içme suyunu tasarruflu kullanmaları gerekmektedir

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber