Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Temmuz 2017 - 17:33 Yorum: 0

Mardin’de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Mardin'de, Diyarbakır karayolunun 10'uncu kilometresinde otomobil ile iş makinesinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti,...

Mardin’de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Mardin'de, Diyarbakır karayolunun 10'uncu kilometresinde otomobil ile iş makinesinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Mardin-Diyarbakır karayolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Akres mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 06 DN 2393 plakalı otomobil, bakım çalışmasının yapıldığı yoldan çıkan iş makinesine çarptıktan sonra kontrolden çıkarak takla attı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mardin’de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Mardin’de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber