Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2014 - 15:13 Yorum: 0

Mardin'deki elektrik kesintisi protestosu

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, Kızıltepe Kaymakamlığına yapılan saldırıyı kınadı

Mardin'deki elektrik kesintisi protestosu

MARDİN (AA) - Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Kızıltepe Kaymakamlığına yapılan saldırıyı kınadı.

Platform sözcüsü Mehmet Şerif Öter yaptığı açıklamada, uzun süredir tarımsal alanda kullanılan elektrik sorunuyla ilgili yapılan girişimlerin sonuçsuz kaldığını bildirdi.

DEDAŞ'ın sulamalarda kullanılan elektriği üç gün kesinti yapması üzerine çiftçiler seslerini duyurmak ve tepkilerini ortaya koymak amacıyla oto yolları trafiğe kapattığını anımsatan Öter, şunları kaydetti:

"Platform olarak elektrik sorunun çözümü konusunda her zaman çiftçimizle beraber olduk.  Ancak hak ararken başka insanların haklarını ihlal etmek, çevreye zarar vermek doğru değildir. Sorunun çözümü noktasında bu güne kadar Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe halkın yanında olmuş ve her türlü desteği vermiştir. Yaşanan son olayda kaymakamlık binasına yapılan saldırıyı kınıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber