Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart'ta, Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve GAP ile ilgili yeni eylem planını açıklamak üzere ziyaret edeceği Mardin'deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine 700 kitap ve mektup gönderdi

Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi

MARDİN (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart'ta bir dizi temaslarda bulunacağı Mardin'deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine mektup ve kitap gönderdi.

Başbakan Davutoğlu, 8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve GAP ile ilgili yeni eylem planını açıklamak üzere gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Mardin'deki öğrencileri sevindirdi.

İçerisinde öğrencilere hitaben yazdığı mektupların yer aldığı roman ve boyama kitaplarından oluşan 700 kitap 2 okulda öğrencilere dağıtıldı.

- "Bu hediye sayesinde kendimi çok değerli hissettim"

Kitapların dağıtıldığı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Nisanur İldoğan, Başbakandan hediye almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'nu çok sevdiklerini ifade eden İldoğan, "Başbakanımızın gönderdiği bu hediye sayesinde kendimi çok değerli hissettim. Başbakanımızın Mardin'e gelecek olmasından heyecanlıyız. Onu çok seviyoruz ve sevgiyle karşılayacağız" dedi.

Esra Ataç ise gönderdiği kitap ve mektuptan dolayı Başbakana teşekkür ettiğini belirterek, hediyelerin kendilerini çok sevindirdiğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber