Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Şubat 2019 - 17:23 Yorum: 0

Marketi soyan zanlılar yakalandı

Samsun'da bir et marketi bir ay içerisinde iki kere soyan zanlılar yakalandı.

Marketi soyan zanlılar yakalandı

Samsun'da bir et marketi bir ay içerisinde iki kere soyan zanlılar yakalandı. Zanlılar aynı kişiler çıktı.

Konuyla ilgili Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, "29 Aralık 2018 tarihinde saat 03.50 sıralarında Atakum Yenimahalle Ali Gaffar Okkan Caddesi No: 15'te bir et marketinde hırsızlık olayı meydana gelmiş ve yapılan çalışmalarda 30 Aralık 2018 tarihinde B.A.Ç. ve M.M.T. yakalanarak 31 Aralık 2018 tarihinde adli makamlara intikal ettirilmiş, adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Aynı iş yerinde 7 Şubat 2019 tarihinde tekrar hırsızlık olayı meydana gelmiş, 8 Şubat 2018 tarihinde şüpheli şahıslar F.G.H., B.A.Ç. ve M.M.T. yakalanmış, adli makamlara intikal ettirilmişlerdir" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Soruşturma konusu olaydan yola çıkarak hırsızlık olaylarının önlenmesinde öncelikli olarak vatandaşlarımızın kendi tedbirlerini alması yönünde bilgilendirme ve meydana gelen olayların aydınlatılarak faillerinin yakalanması çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber