Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mayıs 2017 - 15:23 Yorum: 0

Marketin kapılarını tekmelediler, ne varsa çaldılar

İzmir Menderes ilçesinde, iki ay içerisinde 4 ayrı markete giren hırsızlık şebekesi jandarmanın operasyonuyla yakalanırken, hırsızların marketten onlarca...

Marketin kapılarını tekmelediler, ne varsa çaldılar

İzmir Menderes ilçesinde, iki ay içerisinde 4 ayrı markete giren hırsızlık şebekesi jandarmanın operasyonuyla yakalanırken, hırsızların marketten onlarca ürünü çaldığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Menderes ilçesi Gümüldür'de, son iki ay içerisinde 4 ayrı markette hırsızlık olayı meydana geldi. Akıllı cep telefonları, kameralar, hafıza kartları gibi çok sayıda ürünü çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ise İzmir İl Jandarma Komutanlığı bir inceleme başlattı. Marketlerin güvenlik kameraları olaylar sonrasında tek tek incelendi. Güvenlik kameraları görüntülerinde bir hırsızın kimliği kısa sürede tespit edildi.

Yakalanmamak için plakalarını çamura buladılar

Operasyonda şüpheli şahıs gözaltına alınırken, çalınan bu elektronik ürünlerin barcode numaraları market envanteri ile uyumlu olduğu tespit edildi. Jandarma, soruşturmayı derinleştirdikçe bir hırsızlık şebekesini tespit etti. Bir kişinin yakalanmasının ardından harekete geçen ekipler, tekne motoru hırsızlığı yapılacağı ihbarını aldı. Hırsızlar, suçüstü yakalanarak gözaltına alınırken, kişilerin motorları yüklemek için araç koltuklarını söktükleri ve plaka tanıma sistemine yakalanmamak için plakalarını çamura buladıkları bildirildi.

Hırsızlık anları kamerada

Öte yandan jandarma, 12 bin TL'lik hırsızlık anlarının görüntülerini basın mensuplarıyla paylaştı. Görüntülerde bir şüphelinin defalarca iş yerinin kapısına tekme atarak içeriye girdiği görülüyor. Yine hırsızın markete giriş anı ve çaldığı ürünlerde saniye saniye kameralara yansıyor. 4 şüphelinin ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Marketin kapılarını tekmelediler, ne varsa çaldılar

Marketin kapılarını tekmelediler, ne varsa çaldılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber