Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:48 Yorum: 0

Markette Bıçaklı Satırlı Hırsızlık

Van'da, yüzleri maskeli ve bıçaklı hırsızlar, polisin filimleri aratmayan bir çalışma sonucu giydikleri kıyafet ve sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarından...

Markette Bıçaklı Satırlı Hırsızlık

Van'da, yüzleri maskeli ve bıçaklı hırsızlar, polisin filimleri aratmayan bir çalışma sonucu giydikleri kıyafet ve sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 10 ve 19 Mart 2016 tarihinde İpekyolu ilçesi Şerefiye mahallesindeki marketler zincirinin iki şubesinde meydana geldi. Yüzleri maskeli iki kişi, ellerinde bıçak ve satırla markete girerek müşterilerin yanında kasiyerleri etkisiz hale getirerek 5 bin lirayı alıp kaçtı. Kısa sürede gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, marketin güvenlik kamerası görüntülerini alarak çalışma başlattı. Söz konusu görüntüleri inceleyen polis, şüphelilerin peşine düştü. Yüzleri maskeli olduğu için kimlikleri tespit edilemeyen soyguncuları yakalamak için giydikleri kıyafet ve ayakkabı incelemeye alındı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık zanlılarının sosyal medyadaki Facebook hesaplarını tek tek inceledi. Facebook'taki fotoğraflarla karşılaştırma yapılıp en ince detayına kadar incelenen kıyafetlerin şüphelilere ait olabileceği tespit eden ekipler, soygunu gerçekleştirenlerin kimliğine ulaştı. Gasp Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda M.Ş.A. ve S.K gözaltına alındı. S.K.'nın evinde olayda kullandıkları bıçak, satır, kıyafet ve ayakkabı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri sırasında suçunu itiraf eden şüphelilerin parayı kumarda kaybettiklerini ifade ettikleri belirtildi. Adliyeye sevk edilen S.K ve M.Ş.A., "yağma" suçundan tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber