Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Ağustos 2019 - 15:56 Yorum: 0

Marketten alınan çikolata'dan kurt çıktı

İstanbul'dan gelen habere göre, Malatya'lıbir vatandaşın marketten satın almış olduğu çikolatadan kurt çıkması ile birlikte şaşkına döndü. Alınan bir paket çikolatanın tümünde gözle görüle bilen kurtlar, çikolata markasının'da sağlıklı olmadığı görülüyor.

Marketten alınan çikolata'dan kurt çıktı

İstanbul'dan gelen habere göre, Malatya'lı bir vatandaşın Selam Market'ten satın almış olduğu çikolatadan kurt çıkması ile birlikte şaşkına döndü. Alınan bir paket çikolatanın tümünde gözle görüle bilen kurtlar, çikolata markasının'da sağlıklı olmadığı görülüyor.

Türkiye’nin gıda devi, çikolata imparatorluğu olan Ülker markası bu görüntler ile tat kaçıran olaylar vatandaşı tedirgin ediyor. İstanbul'dan Malatya'ya dönmek üzere olan vatandaşımız bir marketten satın almış oluğu bir paket Ülker Markalı çikolata'dan çıkan kurtlara şaşkınlık ile baktı. Sadece 1 tanesinde değil paketin tümün'de görülen bu olaylar çikolata devi olan marka Ülker'in de insanlar'da soru işareti bırakıyor. Paketin son kullanma tarihi bile geçmemiş bile. Söz konusu çikolatadaki kurtçuk  “İş kazası mı?” 

Ürünü geri iade etmeye giden vatandaşlarımız ile dalga geçerek karşılayan İstanbul'da Selam Market çalışanları, Bu ürün bizim değil diyerek geri göndermişler. Gülerek tepki veren Selam Market çalışanları "Zaten bu ürün bayattı siz neden aldınız." diye cevap vermişler.

whatsapp-image-2019-08-29-at-13.18.27-(1).jpeg

whatsapp-image-2019-08-29-at-13.18.27.jpeg

whatsapp-image-2019-08-29-at-13.18.28.jpeg

whatsapp-image-2019-08-29-at-13.18.28.jpeg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber