Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Mayıs 2016 - 14:43 Yorum: 0

Marketten İçki Çalıp Sahilde İçtiler

Samsun'da marketten içki çalıp sahilde içtikleri iddia edilen 2 genç, polisin takibi sonucu yakalandı.

Marketten İçki Çalıp Sahilde İçtiler

Samsun'da marketten içki çalıp sahilde içtikleri iddia edilen 2 genç, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinin Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketten içki çaldıkları iddia edilen E.G.(19) ve Ü.E.(19) adlı arkadaşlar Atakum ilçesi sahiline gidip içkileri burada içtiler. Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine olay polise haber verildi. Market sorumlusu polise 2 bin liralık içkilerinin çalındığını ileri sürdü.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası kaydı ve parmak izinden yola çıkarak içkileri E.G. ve Ü.E.'nin çaldığını tespit etti. Yakalanarak gözaltına alınan gençler iddia edildiği gibi 2 bin liralık içki çalmadıklarını ve 2 şişe votka ile 2 şişe viski çalıp sahilde içtiklerini ileri sürdüler.

İfadelerinin ardından bugün Samsun Adliyesi'ne çıkarılan E.G. ve Ü.E., savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme 2 genci adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber