Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ekim 2020 - 15:39 Yorum: 0

Marketten soygun gerçekleştiren maskeli şüphelilerden biri yakalandı

Küçükçekmece'de bir marketten LCD TV, masaj aleti, saç kurutma makinesi ve çocuk kitapları çalan maskeli 3 soyguncudan biri yakalandı.

Marketten soygun gerçekleştiren maskeli şüphelilerden biri yakalandı

Küçükçekmece'de bir marketten LCD TV, masaj aleti, saç kurutma makinesi ve çocuk kitapları çalan maskeli 3 soyguncudan biri yakalandı. Zanlıların gerçekleştirdiği soygun anı kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre maskeli soygun olayı, 17 Ekim'de sabah saat 07.00 sıralarında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir markette gerçekleşti. Yaşanan soygunun ardından yapılan suç duyurusu üzerine harekete geçen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soyguna karışan ve marketten 1 LCD TV, 1 masaj aleti, 1 saç kurutma makinesi, 32 adet çocuk etkinlik kitabı ve 450 lira madeni parayı çalan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı. İş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, olaya karışan üç şahsın çalıntı bir araçla markete geldikleri belirlendi. Soyguna karışan şüphelilerden Satılmış Ü. (24), dün evine girdiği sırada düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli Satılmış Ü., polisteki işlemlerinin ardından "İş yerinden Hırsızlık" suçu kapsamında adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber