Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Temmuz 2022 - 03:53 Yorum: 0

Marmara Adalar Gençlik Konserleriyle Coştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Adalar'da yapılan eğlencede önce minikler sonra gençler eğlendi.

Marmara Adalar Gençlik Konserleriyle Coştu

Marmara, Avşa ve Saraylar Mösyö ile eğlenceye doydu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Adalar'da yapılan eğlencede önce minikler sonra gençler eğlendi.

Mini konserle Adaların en minikleri karaokede canlı performanslarını sergilediler. Yüz boyama, palyaço, maskotlarla birlikte miniklerin yüzü güldü.

Ardından Mösyö grubu rock şarkılar ile adalı gençlere ve misafirlere unutulmaz üç gece yaşattı.

Bu sene Adalar'ın konsere doyacağını söyleyen Marmara Adalar Belediye Başkanı, pandemi döneminin ardından bu yaz Adalar'da eğlenceye doyacağız. dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber