Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Ağustos 2014 - 20:58 Yorum: 0

Marmara Adası sahilinde erkek cesedi bulundu

Cesedin, 17 Ağustos'ta, İstanbul'un Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 gençten birine ait olup olmadığının belirlenmesine çalışılıyor

Marmara Adası sahilinde erkek cesedi bulundu

BALIKESİR (AA) - Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 17 Ağustos'ta, İstanbul'un Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 gençten birine ait olup olmadığı araştırılıyor.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ada sahilinde bir erkek cesedi bulunduğunu söyledi.

Cesedin kimliğinin otopside belirleneceğini dile getiren Turhan, Kumburgaz sahilinden açıldıktan sonra kaybolan 5 gençten birine ait olması ihtimalinin de araştırılmaya başlandığını anlattı.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ise Gündoğdu Mahallesi civarındaki derin bir koyda bulunan cesedin çıkarılması için çalışma yürütüldüğünü ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber