Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Temmuz 2020 - 20:28 Yorum: 0

Marmara Adası’nda ateş yakmak yasaklandı

Balıkesir'in Marmara Adası'nda Kaymakamlık tarafından alınan kararla ilçe sınırları içerisinde mülkiyeti şahıslara ait olan bahçeler de dahil olmak...

Marmara Adası’nda ateş yakmak yasaklandı

Balıkesir'in Marmara Adası'nda Kaymakamlık tarafından alınan kararla ilçe sınırları içerisinde mülkiyeti şahıslara ait olan bahçeler de dahil olmak üzere ateş yakılması yasaklandı.

Marmara Adası'nda İlçe Kaymakamlığı tarafından alınan kararla yangın olaylarının önüne geçilmesi amacıyla ilçe sınırları içerisinde mülkiyeti şahıslara ait olan bahçeler de dahil olmak üzere her ne sebeple olursa olsun ateş yakılması yasaklandı. Kaymakamlık yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını hatırlattı. Kararın alınmasında Çanakkale'nin Gelibolu bölgesinde çıkan orman yangınının etkili olduğu tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere Marmara Adası'nda geçtiğimiz yıl orman yangını meydana gelmiş ve 80 hektar alan zarar görmüştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber