Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2017 - 14:48 Yorum: 0

Marmaraerelisi’nin sembolü ‘Sandallı Havuz’ sezona hazırlanıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından, slbdısı simgesi haline gelen sahilindeki sandallı havuzun sezona hazırlık...

Marmaraerelisi’nin sembolü ‘Sandallı Havuz’ sezona hazırlanıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından, slbdısı simgesi haline gelen sahilindeki sandallı havuzun sezona hazırlık amaçlı boyama ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

Belediye Başkanı Uyan yaptığı açıklamada, "Yaptığımız hizmetler şirin ilçemizi daha güzel ve çekici hale getirmek içindir. Zaten yaz aylarında oldukça yoğunlaşan ilçe nüfusundan da anlaşılacağı gibi ilçemiz Trakya'nın gözbebeğidir. Bugüne kadar halkımızın istekleri doğrultusunda hizmetlerimize devam ettiğimiz için örnek ilçe konumunda olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber